Over ons

De schandalige bonussen en andere uitspattingen in de financiële wereld. Iedereen heeft het erover en windt zich erover op. Maar wie doet er wat aan? Ontwoekerdirect.nl behoort tot de financiële dienstverleners die het anders wil. Die het anders DOET.

Banken en verzekeraars hebben jarenlang de aandeelhouders en hun eigen bonussen voorop gesteld. De klant was niet meer dan een nummer, een cash-cow. Maar de banken en verzekeraars waren niet de enige met boter op hun hoofd. Ook de tussenpersonen, verzekerings- en hypotheekadviseurs, deden vrolijk mee in dit spel.

U verwachtte van hen een objectieve houding. Dat zij u producten adviseerden waar u het beste mee af was. Maar wat kreeg u? Woekerpolissen! De tussenpersoon verkocht u het product waar hij het meeste aan kon verdienen.

Ontwoekerdirect.nl doet het anders. Ontwoekerdirect.nl...

  • Biedt u alleen producten aan waar u werkelijk iets aan hebt.
  • Neemt geen geld aan van verzekeraars of banken om hun producten aan u te slijten.
  • Garandeert dat u daadwerkelijk kunt besparen.
  • Vraagt een eerlijke prijs voor een goed advies.

Nieuwe spelers op de markt

Ontwoekerdirect.nl brengt onder andere klanten onder bij BrandNewDay – hét bedrijf dat de verzekeringswereld op zijn kop aan het zetten is. Eerder zetten de mensen van BrandNewDay de bank-wereld al op zijn kop door Binckbank op te richten. Door de lage kosten, flexibele voorwaarden en het innovatief afdekken van de risico’s is een rekening van Brand New Day in veel gevallen een hele goede oplossing.

Andere partijen die vaak in aanmerking komen voor een goede oplossing zijn o.a. Perlas Plan, Onderlinge S' Gravenhage, Delta lloyd, en Nationale Nederlanden.