Klanten over Ontwoekerdirect.nl

Ik heb al mijn polissen laten omzetten door dit bedrijf en ben zeer te spreken over de gang van zaken. Op dit moment bouw ik veel meer lijfrente kapitaal op waardoor ik zo een hoger inkomen kan genieten op mijn pensioenleeftijd.

de heer Oosters op 15 oktober 2013

Ik bleek wel drie woekerpolissen te hebben en ontwoekerdirect heeft ze alle drie omgezet naar 1 partij. Met dezelfde maandinleg spaar ik nu veel meer vermogen dan in de oude situatie. Ik zeg twijfel niet en stap vandaag nog over.

Mevr. van den Burg op 07 mei 2013

Ik ben nu gelukkig van mijn woekerpolis af. Het was een lijfrente dus dacht dat ik niet meer weg kon. Maar het tegendeel bleek waar te zijn. Ik ben heel blij met het nieuwe product aangezien er haast geen kosten meer in zitten.

Dhr. Zwaans op 04 april 2013

Wij waren in het bezit van een Aegon polis. Deze bleek 100% te bestaan uit aandelen en er bleek ook nog eens heel veel kosten in te zitten. Hierdoor gingen wij nooit sparen wat wij voor ogen hadden. Nu heeft ontwoekerdirect onze waarde overgebracht naar een veel beter product en we lopen nagenoeg geen risico meer. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.

Dhr. en Mevr. Broersma op 12 maart 2013

Ook mijn polis betrof een woekerpolis. Nu met dezelfde inleg bouw ik meer dan € 11.000,- euro doelvermogen op. Dus meer pensioen op einddatum. Ben zeer tevreden.

Dhr. Wester op 05 februari 2013

Wij hadden diverse polissen en allemaal premievrij gemaakt. Elk jaar bleef er minder over in de polis omdat de kosten wel bleven doorlopen. We hebben nu de Aegon polis en de ASR polis laten omzetten naar een Lijfrente rekening van Nationale Nederlanden. Dit bleek voor ons de beste oplossing en we kunnen heel flexibel onze jaarruimte bijstorten.

B. Cremer op 16 oktober 2012

Wij hadden dus ook een woekerpolis en we zijn geschrokken van de verschillen die er zijn als je gaat overstappen. We wilden wel weg bij Aegon omdat die ons al jaren opgelicht hadden. Zo voelt dat in ieder geval. We hebben nu een spaarproduct.

F. Bruggen op 02 oktober 2012

Wij hadden een ASR polis die we aan de hypotheek hadden verpand. De opbouw was nihil doordat er veel kosten in zaten. Nu gaan we lekker aflossen op de hypotheek middels een spaarproduct en het geld uit de woekerpolis hebben we gebruikt om extra te sparen. We zijn heel blij met dit advies en kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Kok op 03 september 2012

Via onze accountant werden we op de hoogte gesteld van de eventuele aanwezigheid van een woekerpolis. Na de check te hebben gedaan op ontwoekerdirect.nl. bleek dat we inderdaad een woekerpolis hadden. Het verschil in het op te bouwen kapitaal was aanzienlijk. Ontwoekerdirect heeft het perfect geregeld.

Dhr J. Veldhuizen op 28 mei 2012

Ik kwam in contact met ontwoekerdirect via het internet en heb daar mijn gegevens achtergelaten van mijn Aegon polis. Al snel kreeg ik te horen dat er wel degelijk voordeel was te halen voor mij. Binnen 2 weken hadden ze alles voor elkaar. Ik bouw nu veel meer pensioen op met dezelfde inleg. Kan iedereen dit kantoor aanraden. Ze zijn snel duidelijk en helder in hun werkzaamheden.

J.I. Krol op 10 april 2012