Oplossingen voor uw woekerpolis

Jarenlang hebben verzekeraars misbruik gemaakt van uw vertrouwen en u rotzooi verkocht. Wachten totdat uw huidige verzekeraar tot inkeer komt, is niet de beste oplossing. Zelfs al brengen ze nieuwe, eerlijkere producten op de markt, de huidige woekerpolissen laten ze graag zoals ze zijn. Ze verdienen er tenslotte nog lekker aan.

Wanneer u een woekerpolis hebt, is de beste oplossing meestal deze over te sluiten. Dat kan eenvoudig via Ontwoekerdirect.nl. Hier doet u snel de woekerpolis-check.

Het overboeken van uw woekerpolis

Van een woekerpolis afkomen is minder moeilijk dan u denkt. Misschien stribbelt uw tussenpersoon nog wat tegen. Sommigen brengen zelfs kosten in rekening om u van de rotzooi af te helpen waar zij u zelf in gebracht hebben! Bij Ontwoekerdirect.nl doen we het anders. Transparant en eerlijk. Zo werkt het:

U kunt uw polisgegevens per post, e-mail of per fax doen toekomen.

  • Fax

Fax uw formulieren naar 084 - 837 83 41
en het ontwoekerdirect overstapformulier

  • E-mail

Mail uw scans naar info@ontwoekerdirect.nl
en het ontwoekerdirect overstapformulier.

  • Post

Stuur ons uw polisbescheiden toe
en het ontwoekerdirect overstapformulier.

Ontwoekerdirect.nl
Afdeling Polis-check
Postbus 501
1200 AM Hilversum

   

Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons bericht of u meer vermogen gaat opbouwen bij het overboeken van uw bestaande polis. Blijkt dat het goedkoper kan zullen wij een afspraak met u inplannen om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken en deze aan te laten sluiten op uw wensen en behoefte.

Wat verdient ontwoekerdirect.nl hieraan?

Ontwoekerdirect.nl verdient niets aan afsluitprovisies of andere beloningen van de verzekeraars. Dat hoort bij het oude, schimmige financiële tijdperk. Ontwoekerdirect maakt deel uit van een groep financiële dienstverleners die het anders wil.

U betaalt ons alleen als wij voor u een nieuwe, goedkopere oplossing kunnen inregelen. Dat bedrag kunnen we vaak verrekenen we met de waarde van uw polis, dus u voelt er niets van in uw portemonnee. En de voordelen kunnen wel oplopen tot  € 30.000,-.

Wat zijn de fiscale gevolgen?

Als u uw polis overboekt, kunt u deze onder dezelfde fiscale voorwaarden voortzetten bij diverse andere goedkope aanbieders zoals Brand New Day of Palladyne. Voor de belastingdienst verandert er niets. U hoeft geen boete te betalen of iets door te geven. U gaat zogenaamd ‘fiscaal geruisloos’ over. En voor u verandert er – afgezien van de fors lagere kosten – ook niets. Want bij de goedkopere aanbieders gelden dezelfde belastingvoor- en nadelen als bij andere banken en verzekeraars.

Uitzonderingen

Alleen als u een zogenaamde ‘oud regimepolis’ hebt, gelden niet dezelfde fiscale voorwaarden. Dit zijn koopsompolissen (een éénmalige storting) van voor 1 januari 1992 of premiepolissen (periodieke betalingen, zoals maandelijks) van voor 16 oktober 1990.

Heeft u uw polis na deze data afgesloten? Dan verandert er door het overboeken fiscaal helemaal niets. Heeft u uw polis voor deze data afgesloten? Dan verliest u enkele voordelen als u uw polis overboekt, waarvan de belangrijkste zijn:

  • De mogelijkheid om op uw pensioendatum in één keer het bedrag uit te laten keren ( in plaats van een periodieke pensioenuitkering aan te kopen). U dient dan ook in één keer af te rekenen met de belastingdienst. Houdt er dan wel rekening mee dat de uitkering progressief belast is. De uitkering komt bovenop uw overige inkomen. In veel gevallen zal (een groot deel van) uw uitkering tegen 52% worden belast.
     
  • De mogelijkheid om een andere begunstigde aan te wijzen voor de uitkeringen.

Wij kunnen u uiteraard een uitstekend advies geven over uw huidige oud regime polis. Bent u benieuwd wat persoonlijk voor u de gevolgens zijn maak dan hier een afspraak.

Loop ik nu de compensatieregeling mis?

Als u uw polis overboekt, behoudt u het recht op een eventuele compensatie. Mocht in de toekomst uw huidige aanbieder compensatie uitkeren, krijgt u compensatie over de jaren dat uw polis daar gelopen heeft. U verliest de opgebouwde compensatie dus niet als u uw polis overboekt. Dit geven wij door aan uw huidige aanbieder.
 

Geld verdienen bij ontwoekerdirect.nl

Wist u dat u ook geld kunt verdienen bij ontwoekerdirect.nl? Breng nieuwe klanten aan en ontvang een Bol.com cadeaubon t.w.v.  € 25,- |  lees meer